Spring naar content

Groot Lustrumfeest 15 jaar JazzRoomBreda

Het grote Lustrumfeest vond plaats op zaterdag 8 oktober in Podium Bloos te Breda.

We hebben 2 topbands en een DJ gevonden die ons deze gehele avond verwenden   met hun muziek.

Vanaf 20.00 uur bent je van harte welkom!

Het eerste deel van de avond was voor de geweldige BOSCO Bigband met niemand minder dan onze vaderlandse Crooner Johnny Rosenberg. Als klap op de vuurpijl sloot trompettist Adam Rapa aan from the USA!

Johnny Rosenberg – “the Gypsy Crooner” wordt meermaals “de Nederlandse Michael Bublé” genoemd. Zowel qua vocale capaciteiten als in charismatisch opzicht lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf beaamde dit toen de twee elkaar ontmoetten in 2017.

Sinds 2021 hebben BOSCO en Johnny de handen ineengeslagen en staat deze gouden combinatie ze te popelen om Nederlandse theater- en festivalpodia te gaan bestormen.

Adam Rapa wordt beschouwd als één van ’s werelds beste en bekendste trompettisten. Bijna elke trompettist ter wereld weet wie deze virtuoos is. Hij is ook een begenadigd componist. Deze avond speelt BOSCO een aantal van zijn stukken, met – uiteraard – de grootmeester zelf in een solo-rol.

Tip van de sluier: https://youtu.be/h2Sn3mRV_rw

Het tweede deel van de avond gingen we los op de dansvloer met onze Bredase topmuzikanten van de Fernando Lewis Supersession: Swingende soul, funk met een vleugje jazz en rock.

Onze bekende Bredase Jazz DJ Didier Red  omlijstte de avond met heerlijke muziek!

 

Andere events

Join the club.

Become a keyholder