Skip to content

Groot Lustrumfeest 15 jaar JazzRoomBreda

Het grote Lustrumfeest voor alle leden, sponsors en hun introduces vindt plaats op zaterdag 8 oktober in Podium Bloos te Breda. Dit mag je niet missen!

We hebben 2 topbands en een DJ gevonden die ons deze gehele avond gaan verwennen met hun muziek.

 

Het eerste deel van de avond is voor de geweldige BOSCO Bigband met niemand minder dan onze vaderlandse Crooner Johnny Rosenberg. Als klap op de vuurpijl sluit een Special Guest aan, overgevlogen vanuit de VS.

Tip van de sluier: https://youtu.be/h2Sn3mRV_rw

Het tweede deel van de avond gaan we los op de dansvloer met onze Bredase topmuzikanten van de Fernando Lewis Supersession: Swingende soul, funk met een vleugjejazz en rock. Trek makkelijke schoenen aan of doe ze uit!

Kaarten zijn binnenkort via deze site te bestellen voor alle leden, sponsors en hun introduces. Voor de snelle beslissers tot 15 juli voor de feestelijke prijs van 15 euro per kaart (incl. 3 consumpties). Na 15 juli voor 25 euro per kaart (incl. 3 consumpties). Nodig je vrienden en relaties uit en laat ze kennismaken met de heerlijke muzikale ervaring bij JazzRoom Breda. Niet te lang wachten want de zaal is snel gevuld.

 

Wij hebben er enorm veel zin in. Wat is er mooier dan met elkaar dit feest te vieren, geheel binnen de stijl van onze unieke club, die hopelijk nog heel veel lustrums mag vieren.

 

 

Andere events

Join the club.

Become a keyholder